آرسنیک جز مواد سمی طبقه اول محلول در آب حساب می‌شود و بسیار سرطانزاست! آرسنیک روی تمام اعضای بدن تاثیر گذار است به خصوص باعث ضایعات پوستی و دیابت و سرطان ریه می‌شود! در بین غلات ، برنج 10 برابر بیشتر از بقیه آرسنیک دارد! 

💡اخیرا محققان روش خانگی را برای پخت برنج پیشنهاد دادند که بعد از استفاده از این روش ، 50 درصد آرسنیک برنج قهوه‌ ای و 74 درصد از آرسنیک برنج سفید حذف می‌شود ، در صورتی که مواد مغذی برنج هم حفظ می‌شوند! 

 

✅ روش پیشنهادی محققان برای پخت برنج:

 

1- به ازای هر لیوان برنج ، چهار لیوان آب در ظرف بریزید و آن را جوش بیاورید. 

2- برنج را به آب جوش اضافه کنید و 5 دقیقه آن را بجوشانید. 

3- آب ظرف را خالی کنید (آرسنیک اینجا به همراه آب خارج می‌شود).

4- به ازای هر لیوان برنج ، دو لیوان آب اضافه کنید و همراه برنج جوش بیاورید. 

5- بعد از کم ‌شدن آب ، درب ظرف را ببندید و با حرارت پایین برنج را بپزید!

 

➕در واقع مراحل اولیه جای خیساندن برنج انجام می‌شود.