آرسنیک جز مواد سمی طبقه اول محلول در آب حساب میشود و بسیار سرطانزاست! آرسنیک روی تمام اعضای بدن تاثیر گذار است به خصوص باعث ضایعات پوستی و دیابت و سرطان ریه میشود! در بین غلات ، برنج 10 برابر بیشتر از بقیه آرسنیک دارد!
💡اخیرا محققان روش خانگی را برای پخت برنج پیشنهاد دادند که بعد از استفاده از این روش ، 50 درصد آرسنیک برنج قهوه ای و 74 درصد از آرسنیک برنج سفید حذف میشود ، در صورتی که مواد مغذی برنج هم حفظ میشوند!
✅ روش پیشنهادی محققان برای پخت برنج:
1- به ازای هر لیوان برنج ، چهار لیوان آب در ظرف بریزید و آن را جوش بیاورید.
2- برنج را به آب جوش اضافه کنید و 5 دقیقه آن را بجوشانید.
3- آب ظرف را خالی کنید (آرسنیک اینجا به همراه آب خارج میشود).
4- به ازای هر لیوان برنج ، دو لیوان آب اضافه کنید و همراه برنج جوش بیاورید.
5- بعد از کم شدن آب ، درب ظرف را ببندید و با حرارت پایین برنج را بپزید!
➕در واقع مراحل اولیه جای خیساندن برنج انجام میشود.